Gavelläge

Gustavslund, Helsingborg

Gustavslundsvägen 82

Såld
  • 4 rum
  • 96 kvm
  • Villa

Friköpt gavelradhus i utmärkt läge, välkommen hem!

Friköpt gavelradhus i utmärkt läge, välkommen hem!

Varmt välkommen till Gustavslundsvägen 82!
Här finner du detta fantastiska 1,5-planshus som nyligen har totalrenoverats. Om du söker närhet till Helsingborgs centrum, en enkel åtkomst till motorvägen eller en trygg och lugn plats att bo på - då är Gustavslund det perfekta valet för dig!

När du stiger in i huset möts du av en rymlig hall med gott om plats för dina ytterkläder. Bottenvåningen har ett nyrenoverat och stilrent kök med en maskinell inredning som inkluderar kyl/frys, diskmaskin, ugn, micro, häll och fläkt. Vidare finner du även en helkaklad WC och ett vardagsrum som bjuder på fantastiskt ljus och rymd tack vare stora fönsterpartier. Från vardagsrummet tar vi oss ut till altanen och uterummet. Här finner du också en stor och härlig uteplats med flera sociala ytor, perfekt för avkoppling och umgänge.

På entréplan har vi även grovköket/tvättstugan som är lättillgänglig från köket. När du tar dig upp till ovanvåningen möts du av bostadens tre sovrum, varav ett är större än de andra två. På ovanvåningen finns också ett nytt helkaklat badrum (2022) med duschhörna, kommod/handfat, spegel och WC.

Huset inkluderar också en låsbar carport och det finns gästparkeringar tillgängliga. Gustavslund är ett barnvänligt och mycket eftertraktat område i Helsingborg med skolor, förskolor, matbutiker, gym och Ramlösa brunnspark med promenadstråk inom några hundra meters avstånd. Dessutom har området mycket goda buss- och tågförbindelser.

Det här är verkligen ett hem att trivas i - ett tryggt, lugnt och attraktivt område med allt du behöver inom räckhåll.
Välkommen hem!

Mer om mäklarna