Gustavslund, Helsingborg

Rosenkransgatan 7

Såld
  • 4 rum
  • 125 + 7 kvm
  • Villa

Nyproducerad enplansvilla med en härlig premiumkänsla på omåttligt populära Gustavslund!

Här presenteras en nyproducerad enplansvilla med en härlig premiumkänsla på omåttligt populära Gustavslund!

Känslan av rymd och ljus går ingen obemärkt förbi, öppna och sociala ytor i kombination med ett stort vardagsrum med öppet upp i nock ger en exklusiv känsla direkt innanför dörren. När bostaden uppfördes år 2019 lämnades inget åt slumpen, samtliga materialval harmoniserar fint och är noga utvalda med stort fokus på kvalitet. Genom nästan hela bostaden löper ett läckert parkettgolv som nyligen blivit slipat och betsat i en ljusare nyans.

Kök och vardagsrum ligger i en öppen men elegant separerad planlösning där en stilfull köksö klädd i Carraramarmor på ett naturligt sätt avgränsar dem åt. Köket från Vedum med uppgraderade luckor i en behaglig antracitgrå kulör harmoniserar fint med bänkskiva och stänkskydd i påkostad Carraramarmor.

Vardagsrummet sträcker sig över hela 43kvm med en generös takhöjd och stora fönster som släpper in ljus från alla väderstreck. Här kan enkelt möbleras med både en stor matgrupp och en väl tilltagen soffgrupp utan att tappa känslan av rymd och öppenhet.

Lämnar vi den sociala delen av bostaden finns tre sovrum, samtliga av bra storlek och gott om inbyggd förvaring i husets andra ände. Master Bedroom mäter hela 16kvm och ligger längst ner i huset. Ett av bostadens sovrum används i dagsläget som en walk in closet.

Förutom sociala ytor och gott om sovrum hittar vi även ett modernt och helkaklat badrum, gäst wc, grovkök/tvättstuga samt klädkammare.

På husets mysiga baksida finns ett härligt trädäck med spabad samt plats för både loungemöbler och grill. En lättskött gräsmatta löper från husets baksida vidare längs med husets långsida. På husets framsida finns uppställningsplats för flera bilar där man med fördel kan bygga antingen garage eller carport (bygglov krävs). Ett stort plus för alla som kör laddbar bil är att en laddbox redan finns installerad på uppfarten intill det isolerade förrådet om ca. 7kvm.

Sammanfattningsvis erbjuds ett välplanerat och påkostat enplanshus i ett barnvänligt och populärt område.

Gustavslund är beläget i östra delen av Helsingborg, ungefär 3 kilometer från stadens centrum och gränsar till det vidsträckta åkerlandskapet i öst.

Inom några minuters gångavstånd finns välsorterade ICA Gustavslund, Nordic Wellness, vårdcentral samt BVC. I området hittar vi även omtyckta Gustavslundsskolan som erbjuder årskurs F-9. Ramlösa tågstation erbjuder förbindelser till Malmö i söder och Ängelholm i norr och ligger bara en kort cykeltur bort, cirka 5 minuter. Dess närhet till Österleden gör också området bekvämt för bilburna resenärer.

Varmt välkommen på visning med oss på SkandiaMäklarna!

Mer om mäklarna