Eskilsminne, Helsingborg

Ramlösavägen 118A

Såld
  • 5 rum
  • 130 kvm
  • Villa

Ett Imponerande Hus att Kalla Hem! (Totalrenoverat)

Ett Imponerande Hus att Kalla Hem! (Totalrenoverat)

Njut av en lyxig och elegant livsstil i detta imponerande hus i det eftertraktade området Eskilsminne!
Med en imponerande totalyta på 130 + 65 kvadratmeter (biyta) och i utmärkt skick är detta hus verkligen en pärla. Huset har genomgått en omfattande totalrenovering under 2021. Varje aspekt har omsorgsfullt genomtänkts och en sammanhängande designgenomgång har följts för att ge huset en helt ny nivå av elegans och stil.

Välkomnas in i huset av en skandinavisk interiör med högt i tak och exklusiva materialval som skapar en luftig och elegant atmosfär. Här kan du verkligen njuta av en modern och bekväm livsstil med en öppen planlösning som inbjuder till gemenskap och skapande av minnen tillsammans med familj och vänner. Den stora terrassen med optimalt solläge är perfekt för sommarkvällar med middagar och underhållning.

Denna fastighet erbjuder allt du behöver - tre generösa sovrum på samma våningsplan samt ytterligare ett stort sovrum/rum i källaren som kan anpassas efter olika behov. De två stora och nyrenoverade badrummen är smakfullt designade med en modern touch. Det öppna och rymliga köket har stilfulla detaljer och nya vitvaror.

Husets renoveringar 2020/2021:
- Dränering
- Vatten, avlopp & värmerör/element är nya
- El och Central
- Fasad
- Fönster
- Tak
- Samtliga ytskikt inomhus
- Nya badrum
- Nytt kök

Det är värt att nämna att huset är utrustat med en öppen spis, vilket är perfekt för att skapa en mysig atmosfär under kalla vinterdagar eller trevliga kvällar. På andra våningen finner du också en balkong mot väst med en härlig utsikt över Eskilsminne och delar av Öresund.

Slå dig ner i detta attraktiva och barnvänliga område med närhet till skolor och förskolor. För den aktiva finns det fantastiska motionsspår bara några hundra meter från huset.

OBS! Huset är förbesiktigat och försäkrat mot dolda fel.

Mer om mäklarna