Bårslöv, Helsingborg

Nypongatan 39

REDO™ Besiktigad Försäkrad
  • 7 rum
  • 174 kvm
  • Villa
Högstbjudande 3 895 000 kr

TRIVSAM FAMILJEVILLA PÅ BRA LÄGE!

TRIVSAM FAMILJEVILLA PÅ BRA LÄGE!

Varmt välkomna till denna välplanerade 1,5-plans villan på Nypongatan 39 i trevliga Bårslöv!

Med hela 174 kvm erbjuder denna villa en plats för härlig samvaro. Denna bostad har hög komfort och många renoveringar som redan är genomförda, helt enkelt ett inflyttningsklart hem!

När du kommer in i villan möts du av en rymlig hall som sätter tonen för resten av huset. Direkt till höger finns trappan som leder till övre plan medan längre in når vi bostadens sociala delar. Vidare finner vi oss i det stilrena köket som är smakfullt designat och har alla bekvämligheter för att laga dina favoritmåltider. Kökets maskinella utrustning består av kyl, frys, spishäll, köksfläkt, integrerad ugn, micro samt diskmaskin. I anslutning till köket når vi bostadens tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare, vask samt god förvaring.

Huset erbjuder totalt sex sovrum fördelade på två plan. Samtliga rum är rymliga i sin storlek och erbjuder gott om plats för förvaring och möblemang. På entréplan finner vi ett helkaklat badrum, en gäst-wc och på övervåningen finner vi ytterligare ett helkaklat badrum. Samtliga renoverade 2022.
Vardagsrummet är ett av hemmets främsta samlingsutrymmen, där de stora fönsterpartierna skapar en ljus och luftig atmosfär. Från vardagsrummet når man det inglasade uterummet, vilket möjliggör magiska sociala ytor för större sällskap. Altandörren leder ut till trädgården som är en riktig pärla, med generös plats och ett härligt soligt läge. Här kan du njuta av trädgården som ombonas av staket, trädäck, gräsmatta och pool. Utöver detta finner vi en egen uppfart med separat garagebyggnad i anslutning.

Nypongatan 39 ligger på en lugn gata i ett vänligt område, vilket gör den perfekt för familjen. Närliggande skolor och bra kommunikationer säkerställer tillgång till alla bekvämligheter som området har att erbjuda. Sammanfattningsvis erbjuder denna familjevilla en bekväm och rymlig boendemiljö med många önskvärda funktioner, inklusive en pool, ett växthus och en stor barnvänlig trädgård.

Välkommen på visning med oss på SkandiaMäklarna!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

  • Entréplan
    Entréplan
  • Ovanvåning
    Ovanvåning

Bårslöv, Helsingborg

Nypongatan 39

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.