Bårslöv, Helsingborg

Solrosgatan 8

Såld
  • 6 rum
  • 157 + 8 kvm
  • Villa

Stilfullt & modernt 1,5-planshus i familjevänliga Bårslöv! Välskött trädgård & trevlig tomt!

Välkommen till Solrosgatan 8 i Bårslöv, en mysig 1,5-plans villa i ett familjevänligt område. Här väntar en modern bostad som har genomgått en omfattande renovering det senaste året, så att nästa ägare enkelt kan flytta in och njuta av husets bekvämligheter.

Innanför dörrarna bor du på 157 kvadratmeter fördelade på två våningar. På entréplan finner du ett modernt IKEA-kök från 2021 med en köksö, en lyxig stenbänksskiva, gott om arbetsytor och fullt utrustad maskinpark. Köket är öppet mot matplatsen och vardagsrummet, vilket skapar en social atmosfär. Vardagsrummet är stort och rymmer både en stor soffgrupp och ett matbord för 6-8 personer runt den mysiga braskaminen. På entréplan finner du även två sovrum, en praktisk groventré med tvättmöjligheter samt ett helkaklat badrum med en badkar -21. Från hallen tar du dig upp till övervåningen där du hittar två sovrum, ett mindre allrum, gott om förvaringsutrymme och ett helkaklat badrum med en duschhörna.

Huset ligger i ett lugnt område med en trivsam kvartersmiljö och en återvändsgata. På tomten finns ett garage med förråd i anslutning. Trädgården är insynsskyddad med ett stilfullt trädäck, utomhusbelysning och diverse grönytor, en inbjudande oas som dessutom är lättskött.

Här bor du i ett populärt bostadsområde med varierande villatyper och i närheten av flera förskolor, skolor ÅK 1-6, aktiviteter och goda kommunikationer. Du når Helsingborg centrum på bara 15 minuter med bil, vilket gör det praktiskt för en barnfamilj som vill ha nära till vardagens bekvämligheter.

Varmt välkommen till en visning med oss på SkandiaMäklarna!

Mer om mäklarna