Bårslöv, Helsingborg

Gräsgatan 5

Såld
  • 5 rum
  • 123 kvm
  • Villa

Enplanshus i ett barnvänligt område i Bårslöv!

Lättskött familjevilla vid lugn återvändsgränd med närhet till skola och förskola.

FÖRBESIKTIGAT OCH FÖRSÄKRAT.

Välkommen till Gräsgatan 5 och denna välskötta villa belägen på en återvändsgata i Bårslöv! Tomten är något upphöjd från gatan vilket ger en mer privat känsla och trädgården ligger i västerläge. Här bor ni lugnt med andra barnfamiljer med omedelbar närhet som förskola (inom 100m), skola, grönområde och närhet in till Helsingborg.

En väldisponerad villa fördelad på fem rum om 123 kvm. Fräscht kök med välutrustad maskinpark, gott om arbetsyta och matplats för större sällskap i anslutning. Från köket når vi grovköket som är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Härligt vardagsrum med fint trägolv, ljusa väggar och gott om ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Tre lättmöblerade sovrum med bra storlek för säng samt förvaringsmöblemang. En välorganiserad walk in closet samt ett kontorsrum som nås från hallen. Vidare finner vi ett helkaklat badrum samt en toalett med rymd. Uppe på vinden har man lagt ett genomgående golv som öppnar upp den fantastiska ytan för förvaring.

Genomtänkt planlösning, fint ljusinsläpp och utgång till den magiska trädgården nås från olika håll. I anslutning till huset når vi det stora uterummet som är uppvärmt med golvvärme. Här kan man njuta av lugnet med en kopp kaffe i bästa solläge.
En idyllisk trädgård som till stor del är täckt av en stor gräsmatta, fina stensättningar samt en mysig damm. Från trädgården nås det rymliga garaget samt ett förråd med goda förvaringsmöjligheter.

Perfekt boende för familjen att bo och trivas!

(Besiktningsprotokoll kommer under veckan.)

Välkommen på visning!

Mer om mäklarna