Bårslöv, Helsingborg

Nypongatan 12

Såld
  • 8 rum
  • 184 kvm
  • Villa

Härlig 1,5-plansvilla på lugn återvändsgatan. Garage, uterum & härlig trädgårds!

På lugn återvändsgata, med perfekt hörntomt, finns denna rymliga och välplanerade familjevilla med adress Nypongatan 12 i Bårslöv. Huset är näst intill totalrenoverat 2016, vilket innebär att nästa köpare smidigt kan flytta in och njuta av en trevlig sommar.

Huset erbjuder 184 kvadratmeter fördelat på bl.a. två badrum, sex sovrum, två sällskapsrum och ett trevlig uterum. Invändigt finner man inbjudande sällskapsrum med stora ytor och härligt ljusinsläpp. Välplanerat kök med gott om förvaring, arbetsyta och plats för matbord. Tvättstuga i nära anslutning med egen in-och utgång. Helkaklat och modernt badrum med duschhörna. Två underbara och lättmöblerade sovrum. Ovanplan erbjuder ännu ett sällskapsrum/allrum som smidigt går att nyttja som kontor eller gästrum. Ytterligare fyra fina sovrum och ett generöst badrum inrett med badkar.

Från vardagsrummet når man uterummet som sedan smidigt leder oss ut till trädgården. Här finns diverse möjligheter för den trädgårdsintresserade att skapa en härlig oas. Garage och förråd på tomten med egen uppfart. Härlig och lättskött utemiljö sten- och gräsbelagd med insynsskydd i form av höga häckar. Ett svårslaget boende med så många fördelar och utrymme på en trevlig adress!

Från Bårslöv är kommunikationerna goda med bussförbindelser och nära anslutning E6:an. Här finns bl.a. förskolor, skola 1-9, härlig natur och idrottsaktiviteter för barnfamiljen.

Huset har genomgått en förbesiktning och säljaren har tecknat en försäkring för dolda-fel.

Mer om mäklarna