Bårslöv, Helsingborg

Astergatan 11

Besiktigad Försäkrad
  • 6 rum
  • 160 kvm
  • Villa
Högstbjudande 3 150 000 kr

Stor tomt, garage & biluppfart

Nu finns det möjligheten att förvärva denna familjevänliga villan på Bårslövs mest attraktiva gator.
Förbesiktigat & dolda fel försäkring tecknad!

Välkommen till Astergatan, där vi äntligen kan erbjuda en komplett bostad som passar perfekt för hela familjen. Denna charmiga egendom bjuder in till en härlig livsstil med en trevlig tomt som inkluderar gräsmatta och trädäck, perfekt beläget i soligt läge. Här kan du avnjuta underbara sommarkvällar tillsammans med dina nära och kära, samtidigt som barnen har gott om plats att leka och umgås.

Astergatan kännetecknas även av sin lugna och trygga miljö med minimal trafik tack vare den praktiska vändzonen. Med endast ca 10 minuters bilfärd till Centrala Helsingborg och 5 minuter till Råå är detta hus svårslaget när det kommer till läge och bekvämlighet. För de som pendlar utanför Helsingborg ligger E6 bara några sekunder bort, vilket ger enkel och snabb tillgång till omkringliggande områden.

På bottenvåningen möts du av generösa sociala ytor, inklusive ett rymligt vardagsrum som enkelt kan anpassas efter dina behov och önskemål. Köket är både fräscht och fullt av charmiga originaldetaljer, med gott om förvaringsutrymme och arbetsytor. Här finns även plats för familjens trevliga middagar vid matbordet. Bottenvåningen erbjuder dessutom två väl tilltagna sovrum, inklusive ett master bedroom, ett badrum och en praktisk tvättstuga.

På övre våningen väntar ytterligare bekvämligheter med ett allrum, ett extra badrum samt tre sovrum var av ett större som erbjuder gott om plats och komfort för hela familjen.

Sammanfattningsvis erbjuder denna bostad på Astergatan en perfekt kombination av bekvämlighet, charm och utrymme för hela familjen att trivas och skapa minnen tillsammans.
Bårslöv erbjuder förskolor, grundskola, affärer och butiker. Råå centrum har stort utbud av affärer såsom Ica Maxi, Lidl, Systembolaget, apotek, Plantagen & mycket mer.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Bårslöv, Helsingborg

Astergatan 11

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.