Utomhusbild

Bårslöv, Helsingborg

Ekebyvägen 25

Såld
  • 6 rum
  • 108 kvm
  • Villa

1 1/2 plans-villa med stor tomt i populära Bårslöv!

Har du som många andra kört förbi den stora tomten med det gula men ack så vackra tegelhuset på Ekebyvägen 25 och undrat när det blir till salu?

25 år efter att nuvarande ägare förvärvade fastigheten är det nu dags för nästa att ta över! Det är många som drömmer om att bo på landet. Landet erbjuder lugnet, de öppna fälten och den kvalitativa livsstilen folk vill ha. Bara den lyxen att kunna odla sina egna grönsaker på den stora tomten, bjuda hem familj och vänner på sena sommarkvällar i trädgården, fira midsommar ihop eller rent av bygga en pool på tomten till ungarna. Här finns alla möjligheter att skapa det paradis man själv vill ha!

Du välkomnas av en rejäl uppfart som erbjuder plats för flertalet bilar. På entréplan erbjuds bland annat ett kök, en matplats samt ett vardagsrum i behaglig storlek. Här inne kan du elda på i den öppna spisen med energikasett. På övre plan har vi sovrummen som båda är även dem i lagom storlek samt flertalet sidovindar för extra förvaring. Ett badrum på övre plan samt en toalett på entréplan. Väl nere i källarplan så kommer man finna ett stort tvättrum, en mat och vinkällare samt ett rejält hobbyrum. Här finner vi även bergvärmepumpen som värmer upp hela huset!

Fastigheten är förbesiktigad av säljarna samt försäkrad mot dolda fel.

Värt att nämnas ytterligare en gång är givetvis tomten som erbjuder oändliga möjligheter för de med gröna fingrar! Här bor man i ett populärt bostadsområde med varierande villatyper. I Bårslöv finner man flertalet förskolor, skola 1-9, diverse aktiviteter och goda kommunikationer. Med bil når du Helsingborg centrum inom 15 minuter, vilket skapar praktiska möjligheter för barnfamiljen som vill ha nära till vardagens behov.

Varmt välkommen på visning med SkandiaMäklarna!

Mer om mäklarna