Heby

Bergsgatan 8

Såld
  • 4 rum
  • 92 kvm
  • Villa

Enplansvilla med källare på Bergsgatan 8, skapa ditt framtida drömboende!

Välkommen till din fridfulla oas på Bergsgatan 8 i charmiga Heby! Denna enplansvilla med källare erbjuder en harmonisk tillvaro i ett etablerat villaområde. Här finner du allt du behöver inom räckhåll - mataffärer och lekpark, allt bara steg från din tröskel.

På entréplanet möts du av ett ljust och öppet vardagsrum med en inbjudande öppen spis, perfekt för mysiga kvällar. Köket med matplats är en dröm för den som älskar att laga mat och umgås med familj och vänner. Dessutom finns två sovrum, ett badrum och en gästtoalett för bekvämlighet.
Källaren rymmer en tvättstuga, torkrum, pannrum, matkällare och ett generöst hobbyrum. Här finns även två extra rum som kan användas som sovrum eller efter eget behov.
Fiber och solfångare är installerade, vilket ger dig en modern livsstil med snabb internetuppkoppling och minskade energikostnader.

Denna villa är drömhemmet för barnfamiljen som vill kombinera stilfullt boende med närhet till allt. Missa inte chansen att skapa din egna drömbostad här på Bergsgatan 8!

Mer om mäklarna