Entrésidan med hus och orangeris/redskapsbod och härlig utsikt.

Hassela, Hassela

Bergsjövägen 3

Såld
  • 6 rum
  • 117 kvm
  • Villa

Tilltalande 1-plans villa med inredd källare, total sjöutsikt, bergvärme, pool och 2 st garage!

- Sjönära. - Nära busskommunikation. - Nära Hassela centrum med butiker, affär och skola. - Nära till Hassela Ski, äventyr och naturen. - Nära campingen och badplats.

Välkomna till Bergsjövägen 3!

1-plans villa med inredd källare med generös rumsfördelning och med öppen social planlösning. Boytan är 117 kvm och biytan 164 kvm som fördelas på 6 rum och kök varav 3 sovrum och två vardagsrum, det yttre vardagsrummet med en magnefik rogivande utsikt över Hasselasjön och rakt mot Hassela Ski. Från rummet är det utgång till den övre terrassen och till poolterrassen ca 100 kvm och poolen. Poolen är 6x3 meter och värms via bergvärmepumpen. Vidare på entréplanet finns den inre vardagsrummet som ligger med öppen planlösning med hall och kök. Praktiskt kök med köksö och bra arbetsbänkar, laminatgolv och målade väggar samt fondvägg med råspont, köket är utrustat med inbyggnads häll, väggfläkt, ugn, diskmaskin, kyl och frys samt 2 fönster. 3 sovrum. Separat klädkammare. Badrum med duschplats, wc, bidé och handfat, plastmatta på golvet och våtrumstapet på väggarna. Entréhallen har klinkergolv vid entrén och i övrigt laminatgolv. Gästtoalett med klinkergolv, wc, handfat och fönster. Vid entrén är ett vidbyggt garage

På källarplanet:

Stilren, ljus gillestuga i vinkel, ca 30 kvm med plats för trivsam gemenskap och eldstad, trägolv och panel på väggarna samt tegel vid eldstaden. Här finns det härliga helkaklade badrummet med hörnbadkar och relaxdel, från badrummet är det ingång till bastun och rymlig duschplats. Tilltaget hobbyrum/förråd, ca 21 kvm med möjlighet för t.ex pingisbord. Från rummet är det ingång till garaget/snickarrummet som har rejäl arbetsbänk och fjärrstyrd port. Också från hobbyrummet är det ingång till pannrum/tvättstuga och med reningsverket för poolen. Bergvärmen styrs från Thermia-Optimun för trivsam värmekomfort, tvättmaskin, torkskåp och arbetsbänk. På källarplanet finns även matkällare, stor klädkammare.

Tomt:

Rejäl tomt om 2540 kvm med odlingsmöjlighet, här finns en byggnad som innehåller mindre orangeri och en redskapsbod.

Varmt välkommen med din visningsbokning!

Mer om mäklarna