Kviinge, Hanaskog

Kviingevägen 4

Såld
  • 5 rum
  • 137 kvm
  • Villa

Renoverad och välskött 1,5-plansvilla med källare i Hanaskog!

Låt mig presentera - din framtida och inflyttningsklara 1,5-plansvilla med källare i Hanaskog!
Denna välskötta bostad har fått gott om kärlek genom åren - allt från takbyte, värmesystem, fönster, utvändig målning till ytskikt på samtliga plan invändigt har gjorts vid.

Här erbjuds stora sociala ytor i vardagsrummet som har plats för både soffgrupp och matplats. Uterummet som har anslutning till både kök och vardagsrum, är den perfekta platsen för avkoppling och förlänger sommaren. Från uterummet nås också trädgården.
Köket är harmoniskt i jordnära toner och är renoverat 2022 - här njuter man av matlagning och vardagsbestyr. Två sovrum och ett helkaklat badrum erbjuds också på entréplan. En trappa upp finns ett stort allrum, fräscht renoverad toalett samt ett stort sovrum med walk in closet.

Källarplan bjuder på en fräsch tvättstuga, hobbyrum, pannrum, förråd och matkällare. Där finns även utgång till garaget, vilket har fjärrdriven port

Tomten bjuder på en helt fantastisk trädgård med bland annat äppleträd, vindruvor, krusbär och en uppsjö med blomsterprakt.
Intill det nymålade uterummet ligger ett förråd som är perfekt för förvaring av trädgårdsredskap och liknande.

Bostaden är besiktigad och försäkrad mot dolda fel.

Varmt välkomna att boka in er till visning via mäklarens hemsida!

Följ oss gärna på Instagram på Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

Mer om mäklarna