Lövnäs, Hammarö

Bärstavägen 42

Såld
  • 5 rum
  • 135 kvm
  • Villa

Villa på stor tomt i fint högt läge med utsikt på Lövnäs!

Välkommen till Bärstavägen 42 på Lövnäs och dess fina höga läge med utsikt och lite undangömda trädgård. Fastigheten byggdes på 30-talet men genomgick en stor förändring utseendemässigt på mitten av 70-talet. Tvåplansvillan med källare har en stor trädgårdstomt om 2100 m² och från övervåningen har man utsikt mot Vänern. Det mesta i huset är i original från 70-talet med undantag från bergvärmen som sattes in -97 samt att yttertaket lades om -08. Här får fantasin och kreativiteten löpa fritt och man ges verkligen chansen till att forma sitt eget drömboende!

Husets entré nås via en stor inglasad veranda och första våningsplanet inrymmer ett stort och generöst tilltaget vardagsrum som badar i ljus med en hel vägg av fönster samt fönster i flera väderstreck. Köket ligger i anslutning md ingång från hallen och till vardagsrummet. Övervåningen har tre sovrum, ett allrum och ett stort badrum. I källaren finns en inredd gillestuga med öppen spis och utgång ut till trädgården. Här finns även tvättstuga och pannrum, en tvättstuga samt en gästtoalett.

På Lövnäs bor man med allt runt knuten: skogsområden med promenadstråk, Bärstad Beach och fler andra små badplatser, båthamn, nybyggda förskolor- och skolor och gym. Goda kommunikationsmöjligheter med buss som tar dig in till centrala Karlstad.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna