Lövnäs, Hammarö

Mjödvägen 19

Såld
  • 6 rum
  • 150 kvm
  • Villa

Fin familjevilla i kanonläge på Lövnäs!

I det hett eftertraktade området Lövnäs presenteras nu denna fina familjevilla med det högsta läget på Mjödvägen, på stor trädgårdstomt om hela 1 737 m² med vy ner mot Vänerns glimrande vatten. Villan om 150 m² är en bra planerad enplansvilla i sitt grundutförande där en tillbyggnad med övervåning ovanför garaget byggdes till -03 med ett eget allrum och sovrum i anslutning. Den väl omhändertagna och renoverade villan bjuder in till stora och sociala umgängen där kök, matsalsplats och vardagsrum går hand i hand och utgör hjärtat i planlösningen. Här finns fyra sovrum, ett stort renoverat kök från Ballingslöv med påkostade stenbänksskivor, vardagsrum med braskamin, helkakalt badrum och gästtoalett samt en nyrenoverad tvättstuga -22 och trappa till övervåningen.

I anslutning till huset finns ett varmgarage och på upptsällningsplatsen utanför har laddbox installerats. Vacker stenläggning och gräsytor pryder framsidan och trädgård i etage på baksidan med angränsning mot skogsdunge. Trädgården blir insynsskyddad främst sommartid när allt står i blom och från sitt höga läge kan man skymta Vänerns vatten. Gatan är återvändsgata och är därmed ett mycket lugnt område med möjlighet för barnen att lek fritt.

På Lövnäs och Mjödvägen bor man med allt runt knuten: skogsområden, badstränder & båthamn, nybyggda förskolor- och skolor, aktivitetsområden samt mycket mer som får de flesta att trivas.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna