Lövnäs, Hammarö

Norra Hallersrudsvägen 10

Såld
  • 6 rum
  • 151 kvm
  • Radhus

Vackert radhus i nyskick på attraktiva Lövnäs!

Det är nu vårt nöje att presentera detta fantastiska, friköpta radhus på Lövnäs! De två huskropparna med tre radhus i vardera stod färdiga under sommaren 2020 och ligger vackert beläget på Lövnäs med grönområden, skog och båtliv runt knuten.

Radhuset breder ut sig över tre våningsplan där den tredje våningen ger en riktigt härlig atriumkänsla med stora fönster i tre väderstreck. På markplan hittar man ett snyggt och modernt kök med praktisk köksö och vackra stenskivor och en öppen planlösning mot vardagsrummet. Där har man dörren ut till den stenlagda uteplatsen på baksidan - ett ljuvligt ställe för umgänge med vänner och familj! En trappa upp har man tre sovrum, ytterligare ett vardagsrum och ett duschrum. Via det största sovrummet når man balkongen som likt uteplatsen på markplan vetter söderut mot tomten och naturen. På översta våningen har man ett stort rum med fönster som löper runt hela rummet.

Trädgården gränsar till ett skogsparti vilket innebär att man har naturen inpå knuten och dessutom ett insynsskyddat boende. Dessutom ligger detta radhuset på gaveln vilket gör att man kan gå på gräsmattan från framsidan till baksidan. Som inramning av tomten sitter en thujahäck och det finns även två fina pergolas med belysning och nya blomplanteringar.

Invändigt är allt nymålat 2024 i krispig vit färg!

Detta är ett boende som bör upplevas på plats!

Välkommen hem!

Mer om mäklarna