Jonsbol, Hammarö

Nystedts väg 27

Såld
  • 7 rum
  • 235 kvm
  • Villa

ARKITEKTRITAD VILLA PÅ HAMMARÖ MED UTHYRNINGSBAR LÄGENHET, BERGVÄRME OCH SOLCELLER!

Välkomna till Nystedts väg 27 och denna fantastiskt fina arkitektritade villa om hela 235 kvm som ligger på en lugn återvändsgata på underbara Hammarö!

Här bor du med närheten till affärer, barnomsorg, bra bussförbindelser och cykelvägar in till Karlstad centrum.
Miljön på Hammarö är fantastisk! Här kan du njuta av härliga promenader i naturen och ta uppfriskande dopp från både brygga, klippa och strand i Vänerns uppfriskande vatten.

Bostaden erbjuder ett stort kök, levererat från Vedum, med ett fantastiskt intilliggande uterum där du kan njuta året runt. Du har rymliga sociala ytor genom vardagsrum med en värmande vacker kakelugn och ett stort allrum på övervåningen. Helkaklade dusch- och badrum på vardera plan samt hela fem sovrum i generös storlek.
Utemiljön erbjuder både stor terrass på övervåningen och stenlagd uteplats med spabad i markplan. Trädgården bjuder in till lek och spel men ger er även möjligheten att förverkliga drömmen om en swimmingpool, orangeri eller kanske en egen liten fotbollsplan till barnen. Vidare har du ett isolerat dubbelgarage samt uppställningsplats på stor uppfart.
Här bor du billigt tack vare energieffektiva lösningar! I anslutning till garaget finns en lägenhet om 22 kvm med badrum och pentry som ger möjlighet till inkomst via uthyrning.
Bergvärme är installerad 2019 och i April 2023 har även fastigheten blivit försedd med solceller som kommer bidra till ca 7000 kWh per år.

Nu finns chansen till detta guldkorn!

Varmt välkommen med din intresseanmälan för visning.

Vi ses!

Mer om mäklarna