Hammarö, Hammarö

Götetorpsvägen 81B

REDO™ Besiktigad Försäkrad
  • 7 rum
  • 232 kvm
  • Villa

FANTASTISK 30-TALS VILLA PÅ OMTYCKTA HAMMARÖ!

I ett av Hammarös mest charmiga kvarter, med variation av fastigheter från sekelskiftet, mysiga torp och nyproduktion finner ni denna pampiga 30-tals villa ,belägen på höjden med ett trevligt välkomnande av två vackra kastanjeträd!

Nu finns chansen att förvärva denna fantastiska fastighet om hela 232 kvm.
Här bjuds det på generösa sällskapsytor, ett praktiskt och tidlöst kök i exklusiva materialval. Från allrum når du ett underbart uterum där du kan njuta av ljuset året runt. I markplan finner du både en värmande kamin och en vacker kakelugn som bidrar både till en behaglig värme o hög mysfaktor.

Vidare erbjuds gästtoalett, tvättstuga och en våning upp finner du tre sovrum i bra storlek, allrum som kan göras om till ytterligare sovrum för den som önskar och ett helkaklat badrum.
Från hallen på övre plan når du bostadens balkong och du har även gott om förvaringsutrymmen.

Isolerat garage byggdes nytt 2022 och på den fantastiska altanen intill uterummet kan du njuta av långa härliga sommarkvällar tillsammans med nära och kära, och varför inte avsluta med ett dopp i spabadet.
Den grönskande trädgården bjuder in till mycket lek och spel och på gården finner du även en friggebod som ger dig ytterligare förvaringsutrymmen.

På Hammarö bor du i en fantastisk miljö! Här kan du njuta av härliga promenader i naturen och ta uppfriskande dopp från både brygga, klippa och strand i Vänerns uppfriskande vatten.
Med närheten till affärer, barnomsorg, bra bussförbindelser och cykelvägar in till Karlstad centrum är detta en bekväm plats att få ihop vardagen på!

Varmt välkommen med din intresseanmälan för visning.
Vi ses!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Hammarö, Hammarö

Götetorpsvägen 81B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.