Hammar, Hammarö

Gösvägen 6

Såld
  • 5 rum
  • 121 kvm
  • Villa

Lättskött familjeboende med altan i västerläge

Varmt välkomna till Gösvägen 6 och denna perfekta familjevilla på en lugn återvändsgata. Huset har en grönskande trädgård med flertalet fruktträd, lättskött gräsmatta samt altan och inglasat uterum i härligt västerläge med kvällssol. Vidare på tomten finns även en friggebod med indragen el, samt uppfart med plats för två bilar med laddbox.

Huset erbjuder fyra sovrum, med möjlighet till fem, och ett stort ljust vardagsrum med stora fönsterpartier ut mot trädgården. Köket av märket HTH ligger i öppen planlösning till vardagsrummet och har gott om förvaring i flertalet lådor och skåp samt rejäla arbets- och serveringsbänkar. Bekvämligheter som ny fullstor kyl och frys i rostfritt, diskmaskin, skafferi och induktionsspis. Vidare finns ett helkaklad duschrum med bastu samt ytterligare ett badrum. Stort plus är att fönstren och panelen (samt tilläggsisolering) nyligen är bytta, samt att fiber är installerat!

Hammar är ett familjekärt område centralt beläget på Hammarö med flertalet lekparker, pulkabackar och fotbollsplaner. I närområdet via cykelväg nås förskolor och grundskola, pizzeria, återvinningscentral och två matbutiker. Med buss tar du dig snabbt och enkelt in till Karlstad på 15 minuter.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna