Älvsjö, Hägersten

Örhängevägen 5

Såld
  • 4 rum
  • 85 kvm
  • Villa

Mysig villa med underbar trädgårdstomt

Välkommen på visning av denna trevliga villa med en underbar och lummig trädgårdstomt som är något utöver de vanliga där ni kan njuta av årstiderna. Huset har under åren varsamt renoverats av nuvarande ägare. Bostaden erbjuder ett fint kök med bra arbetsyta och förvaring med matplats för familjen. Rymligt vardagsrum med plats för matbord och soffgrupp med mysig öppen spis med insats. Utgång till altanen och uterummet. De övre planet har idag två stora sovrum med charmiga original trägolv och toalett. Ned nedre planet har idag stort badrum, hall med utgång till trädgården samt extra rum.

Trädgården är underbar där sittplatsen vår och höst är altanen som ger skydd för eventuell vind. På sommaren om det är riktigt varmt sitter man helst på altanen eller ute i trädgården under äppel- och plommonträden de ge behaglig skugga, där är även den perfekta platsen för en hängmatta. Totalt insynsskyddad tomt när häcken blivit grön. Bästa platsen för tomaterna är utanför altanen där för de skydd av muren och tillräckligt med sol.
Varma somrar sover man bäst i gästrummet i källaren och vinet håller perfekt temperatur om det förvaras i matkällaren.

Läget är bra med närhet till Kämpetorpskolan, flera dagis, kommunikationer med bussar till Älvsjö och Telefonplan. I närheten finner ni även Västberga handelsplats, flertalet restauranger samt nya Älvsjö Centrum med service utbud och kommunikationer. Det är dessutom nära till Solbergaskogen med stor lekpark där barn kan både leka och njuta av naturen.

Mer om mäklarna