Grums, Grums

Björknäsgatan 9

Såld Besiktigad
  • 5 rum
  • 115 kvm
  • Villa

VÄLVÅRDAD VILLA MED HELA FYRA SOVRUM OCH GARAGE!

Vi har nu fått nöjet att förmedla denna mycket välvårdade fastighet i ett av Grums mest eftertraktade områden som även erbjuder närheten till skolor, förskolor, bekvämligheter och en fantastisk miljö.

Här bor du i en rymlig villa om hela fyra sovrum, ett ljust ombonat vardagsrum som i en öppen social planlösning knyter samman matdel och ett fräscht tidlöst kök. I hallen möts du av en mysig känsla från en värmande och mycket effektiv kamin. Vidare erbjuder markplan ett helkaklat badrum, ett rymligt sovrum och en totalrenoverad tvättstuga med groventrè.
Övre plan innefattar två mindre sovrum och ett större. Du finner ett mindre allrum och en toppenfint nyrenoverat duschrum i tidlösa nyanser.
Bostaden har en lättskött trädgård som bjuder in till mycket lek och bus. I den inglasade altanen kan du njuta långt inpå hösten och på det rymliga intilliggande soldäck finns gott om plats för möblemang.
Utöver detta har nuvarande fastighetsägare gjort om förrådet intill garaget till ungdomsrum, vilket även passar ypperligt som hemmakontor eller gästrum om så önskas. Det finns gott om förvaringsmöjligheter i isolerat förråd på baksidan, friggebod på gården och en praktisk rymlig vind. Totalrenoverat isolerat garage, ny panel och stenlagd garageuppfart är även ett stort plus för denna fastighet.

Ta nu chansen att förvärva detta guldkorn, som ligger endast 20 minuter från Karlstads stadskärna!

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse.

Mer om mäklarna