Centrala Hisingen, Göteborg

Strängnäsgatan 27

Såld
  • 4 rum
  • 110 + 10 kvm
  • Villa

Charmig villa med låga driftskostnader!

I hjärtat av Lundbys lugna och mysiga villakvarter finner vi denna charmiga och mycket välhållna villa anno 1913. Villan som under senare år genomgått omfattande renoveringar och förbättringar erbjuder idag, förutom en tilltalande planlösning och ljus färgsättning, mycket låga driftskostnader!

I hjärtat av Lundbys lugna och mysiga villakvarter finner vi denna charmiga och mycket välhållna villa anno 1913. Villan som under senare år genomgått omfattande renoveringar och förbättringar erbjuder idag, förutom en tilltalande planlösning och ljus färgsättning, mycket låga driftskostnader! På entréplanet finner vi ett helkaklat badrum med tvättpelare, stort och rymligt kök samt ett väl tilltaget vardagsrum som med fördel kan delas av till ett extra sovrum. Det övre planet inrymmer tre sovrum av bra storlek där det ena sovrummet även är försett med klädkammare.

Trädgården är vackert omgärdad av högvuxna tujor som ger bra insynsskydd. Längs baksidan av huset löper en stor altan och i hörnet av den lättskötta tomten finns ytterligare ett stort trädäck där man njuter av kvällssolen. Under huset finns dessutom en rejäl källare som ger utomordentligt bra med förvaringsutrymme.

Här bor man i ett lugnt och barnvänligt område med direkt närhet till alla bekvämligheter som Hisingen har att erbjuda. Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information och privat visning!

Mer om mäklarna