Grossbol, Forshaga

Grossbolstorp 3

Såld
  • 5 rum
  • 107 kvm
  • Villa

LANTLIG IDYLL MED STOR POTENTIAL OCH DUBBELGARAGE!

Varmt välkomna till Grossbolstorp 3 och denna bevarade lantliga idyll bland åker och ängar. Här bor du med närhet till friluftsområde med skidspår på vintern, motionsspår med belysning och utegym . Bara ett stenkast bort från centrum och smidig transportsträcka som tar dig till Karlstad på 20 minuter.

Detta hus har en enastående potential och passar dig som söker efter att skapa ditt egna drömhem från grunden, då huset är i behov av viss renovering. Stor härlig tomt med plats för odling och trädgård. Luftigt hus med mysig planlösning där orginalbalkar kikar fram på övervåning. Stort plus för dubbelgarage med extra verkstad och gästrum som kan användas som ''man-cave''!

I Forshaga bor du i närheten till mataffär, Grossbolsskolan och bekvämligheter som bussförbindelser med gångavstånd endast 300 meter från huset. Utöver detta är SISU-leden precis utanför tomten, endast 400 meter till orienteringsklubben och hundrastgård.

Huset säljs med friskrivningsklausul. Detta är en guldkorn för dig som vill luta dig tillbaka, koppla av och njuta av det stillsamma en liten bit utanför Karlstads Kärna.

Mer om mäklarna