Farsta, Farsta

Rottnerosbacken 51

Såld
  • 5 rum
  • 130 kvm
  • Radhus

Underbart gavelradhus på friköpt hörntomt med soligt läge mot skogen

Välkommen till populära Rottnerosbacken som ibland kallas Farstas gräddhylla! Här bor ni i ett lugnt och trevligt område med närhet till Farsta Centrum, t-banan och naturområdena kring sjön Magelungen som gör detta till ett hem att verkligen trivas i.
Detta är ett av Farstas bäst belägna radhus med en mycket fin friköpt hörntomt om 312 kvm som vetter med den soliga baksidan mot trevligt skogsparti. Två uteplatser gör det möjligt att följa solen från tidig morgon till sen kväll och på baksidan sitter man helt insynfritt och skyddat och njuter i solen till sena kvällen under sommarmånaderna. Här finns även ett härligt uterum som nuvarande ägare använder året om. På husets framsida finns också plats för lek och spring samt såklart studsmatta. Radhuset som är i genomgående bra skick har tre plan i souterräng och erbjuder två-fem sovrum (se planlösning) samt öppen, social planlösning mellan kök och vardagsrum, öppen spis, bra förvaringsutrymmen, tvättstuga och två badrum varav ett nyligen renoverat.
Området är mycket familjärt och uppskattat med en bra samfällighet. I samfällighetsavgiften ingår bl.a. garageplats i länga, TV (bas) & bredband, skötsel av gemensam parkmark och ytor, snöröjning, vatten- och avloppsledningar samt sophantering.
Det finns även flera lekplatser i området på bekvämt avstånd.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna