Färlöv, Färlöv

Skiftesvägen 25

Såld
  • 4 rum
  • 108 kvm
  • Villa

Enplansvilla från 2019 i barnvänliga Färlöv!

Vi är glada att få presentera denna välplanerade och handikappanpassade enplansvilla från 2019 i barnvänliga Färlöv! Här känns både planlösningen och materialvalen genomtänkta och ryggåstaket i vardagsrummet ger en härlig rymd och känsla till bostaden. Golvvärmen ger huset en jämn och skön värme och för extra frusna vinterdagar värmer kaminen med lätthet upp hela bostaden. Huset på Skiftesvägen 25 erbjuder i dagsläget två sovrum men möjlighet finns för ytterligare ett, rymligt kök från Ballingslöv och vitvaror av bra kvalitet från Siemens. Det helkaklade badrummet är generöst och rymmer både bra förvaring samt tvättmaskin och torktumlare. Säljarna har förberett för ett uterum och golvvärme finns redan i plattan, så för den som önskar finns alla möjligheter att uppfylla drömmen om ett sådant.

I trädgården tillåts man drömma sig bort - här kan fantasin få sätta fart, kanske i form av ett trädäck intill det eventuella uterummet, ett spabad eller varför inte lite odlingslådor och vackra blomster? Eller så behåller du den precis som den är, lättskött och behaglig.

I Färlöv finns både skola upp till årskurs 6, förskola för de mindre barnen, kommunikation och matvarubutiker. Här bor man utmärkt med närhet till Kristianstad innerstad men också till natur och friluftsliv.

Varmt välkomna att boka in er till visning via mäklarens hemsida!

Mer om mäklarna