Färlöv

Jens Skomakares väg 13

Såld
  • 5 rum
  • 109 + 24 kvm
  • Villa

Enplansvilla i härliga Färlöv, perfekt för barnfamiljen!

I mysig bymiljö med all tänkbar service inom promenadavstånd ges tillfälle att förvärva ett vackert tegelhus på mycket barnvänligt läge mitt inne bland villorna i mysiga Färlöv. Denna klassiska 60-talsvilla är av stadigt virke och har genom åren genomgått en rejäl renovering med varsam och noggrann hand, som förnyat och moderniserat utan att förstöra själen och karaktären man finner här. Man har valt lugna, jordnära färger och påkostade, trivsamma materialval. Inne som ute finns rymd och gott om plats för umgänge dagtid som kvällstid. När daggen kommer på sommarkvällen flyttar man in från den generösa altanen och vidare in i det varma, trevliga uterummet och låter högtidligheterna fortsätta in på småtimmarna. Huset erbjuder kök som man tar sig ut till uterummet, 3 sovrum, två badrum. Rumsdisponeringen känns optimal och rymlig, oavsett hur familjestrukturen ser ut.

I trädgården njuter du av stora ytor och gott om plats för barnens alla tänkbara lekar. Det finns äppelträd, hallonbuskar, blåbärsbuskar och rabarber i trädgården. Låter det här som en dröm för dig? Låt det bli vardag och flytta in på Jens Skomakares väg 13 och njut!

Bostaden ligger i närheten av skola, förskola, kommunikation och matvarubutiker. I Färlöv bor man utmärkt med närhet till Kristianstad innerstad men också till natur och friluftsliv.

För extra trygghet är bostaden både besiktigad och försäkrad mot dolda fel.

Varmt välkommen att boka in er på visning via mäklarens hemsida!
Följ oss gärna på Instagram på Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

Mer om mäklarna