Färlöv

Ragnes väg 12

Såld
  • 5 rum
  • 131 kvm
  • Villa

Familjevilla i fint skick på fantastiskt läge i Färlöv!

På lugn återvändsgata i Färlöv presenteras denna familjeidyll i fint skick. Huset är välplanerat med stort kök, vardagsrum i vinkel, två badrum och möjlighet till fyra sovrum. Huset som är väl omhändertaget har renoverats löpande under åren. På senare tid har bla.a. luft/luftvärmepumpar installerats, samt ytskikt och badrum/tvättstuga renoverats. I anslutning till huset finns uterum med utgång till trädäck med pergola i söderläge där solen njuts under stora delar av dagen.

Tomten är perfekt för barnfamiljen som uppskattar lättskött gräsmatta och plats för såväl lek som avkoppling. Välj mellan att behålla trädgården precis som den är, lättskött och behaglig eller låt fantasin sätta fart och förverkliga alla dina trädgårdsdrömmar.
På tomten finns dessutom fristående garage och förråd. Runt knuten finns nyrenoverad lekplats.

I Färlöv är det enkelt att trivas med ett lugnt naturnära läge och nära till allt. Smedjegårdens förskola och Färlöv skola (F-6) ligger på tryggt gångavstånd. Till närmsta busshållplats är det ca 5 min. I Färlöv är det nära till naturen, hästgårdar, Araslövs golfklubb och populära Torsebrobadet. Centrala Kristianstad nås på 15 min med bil.

Varmt välkommen att boka in er till visning via mäklarens hemsida!

Följ oss gärna på Instagram på Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

Mer om mäklarna