Everöd, Everöd

Stora vägen 115

Såld
  • 4 rum
  • 110 kvm
  • Villa

Möjligheternas bostad med bra uppvärmningssystem!

Mjukt inbäddad i lummig grönska finner vi denna trevliga fastighet med stor potential som med sitt naturnära läge ger en känsla av avskildhet och lugn. Här har du chansen att skapa något unikt och personligt, ditt drömboende! Huset har idag sina två sovrum på ovanplan, med möjlighet till ett tredje på entréplan. Bra sällskapsytor med rymligt vardagsrum och matrum, kök, gästtoalett och badrum. Trädgården är även den härlig med utsikt över öppna åkrar och fält, mysig uteplats, prunkande växter och mysigt skuggande träd. Här finns alla trädgårdsmöjligheter du kan tänka dig! Huset är placerad på en utav de större tomterna i området, utmärkt för den som önskar lite extra utrymme. Under 2015 har fastigheten berikats med en installation av ny IVT jordvärmepump som håller driftkostnaderna låga!

Med skola upp till årskurs 6 direkt i Everöd och enkelt tillgänglig fortsatt utbildning i Degerberga för äldre barn, erbjuder detta hem det bästa av både gemenskap och bekvämlighet för hela familjen.
I Everöd så finns den lokala pizzerian, många företag är verksamma i byn. Man har även Kristianstads flygplats placerad i Everöd samt närhet till mycket skog och natur.

Varmt välkomna att boka in er till visning via mäklarens hemsida!

Följ oss gärna på Instagram på @Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

Mer om mäklarna