Tunavallen, Eskilstuna

Erlandsgatan 3B

Såld
  • 5 rum
  • 110 kvm
  • Villa

Centrumnära och charmig 20-talsvilla med dubbelgarage

Varmt välkommen till Erlandsgatan 3b och detta trivsamma 20-talshus. Den här bostaden har flexibla ytor som skapar möjlighet till boende och umgänge för den stora familjen.

Huset präglas av vackra parkettgolv, högre takhöjd på entréplan och fina snickerier. Här möts du av en stor hall som med fördel kan delas av och ytterligare rum skapas. Huset utgörs vidare av ett delvis moderniserat kök, tre sovrum, ett lättmöblerat vardagsrum och matrum med härliga umgängesytor och gott om plats för soffa- och matgrupp. Huset har ett badrum placerat på entréplan. Samt toalett praktiskt beläget på övre plan. Tvättstuga och goda förvaringsmöjligheter i källarplan.

Huset är beläget på lummig trädgårdstomt med fruktträd, bärbuskar och vacker häck som skyddar mot insyn. Här finns också ett dubbelgarage med goda plats för två bilar. Ett fristående förråd finns även att tillgå. Nytt tak från 2016. Låg driftkostnad med möjlighet till grönt bolån.

Läget vid Tunavallen är optimalt för barnfamiljer med höga krav på det omgivande bostadsområdet. Huset ligger med närhet till förskola och skola (Lundbyskolan, denna adress tillhör detta upptagningsområde), bra kommunikationer med buss och vackra grönområden. Dessutom ligger Parken Zoo och Tuna Park ett stenkast från huset och en cykeltur bort hittar man även Eskilstuna centrum. och tågstationen.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna