Solvik, Eskilstuna

Näbbmusvägen 6

Såld
  • 5 rum
  • 122 kvm
  • Villa

Nybyggd enplansvilla med dubbelgarage i Mälarnära Solvik

Modern enplansvilla med inflyttningsår 2020. Tidsenlig och öppen planlösning för den stora eller växande familjen med både många sovrum och fantastisk sällskapsyta hela vägen från kök med köksö till salongen som med sina tre och en halvmeter i takhöjd vetter mot burspråk med fina glaspartier.

Nybyggd enplansvilla med dubbelgarage i Mälarnära Solvik. Välplanerad besiktigad och mycket modern enplansvilla med inflyttningsår 2020. Tidsenlig och öppen planlösning för den stora eller växande familjen med både många sovrum och fantastisk sällskapsyta hela vägen från kök med köksö till salongen som med sina tre och en halvmeter i takhöjd vetter mot burspråk som med fina glaspartier och dubbeldörr bjuder ut mot stor solig altan. Där möter ?automatiserad tomt? med tidsstyrd bevattning av gräs och tujahäck samt robotklippare. Uteplats i skiffer under hägg och björk. Två fullutrustade badrum varav det större både med duschkabin och badkar från Langenfeld i inbyggnadsstil. Vacker täljstenskamin från danska kvalitetsmärket Scanspis ger många timmars värmelagring vilket tillsammans med smart placering mot husets luftvärmepump från Nibe ger energieffektivitet årets alla dagar. Därtill trevnad.

Huset är mycket energieffektivt med en årlig förbrukning inklusive både hushållsel och uppvärmning om ca 7500 KWh/år vilket ger möjlighet till grönt bolån. Dubbelgaraget vid infarten byggdes med huset och stod färdig med det i januari 2020. Det innebär boende fritt från underhåll många år framåt och fritt från fastighetsavgift ett decennium framåt. Området ligger precis vid infarten till Solvik och det ger den oslagbara kombinationen av lugnt läge och samtidigt närhet till Folkesta, Torshälla och E20, allt bara tre kilometer bort. Skoskjutshållplats 600 meter bort. Huset har en härlig atmosfär - välkommen att uppleva den på plats. ?

Välkommen hem!

Mer om mäklarna