Slätviken, Eskilstuna

Trollgläntan 3

Såld
  • 5 rum
  • 140 kvm
  • Villa

Enplansdröm med Mälaren runt hörnet!

Inflyttningsklar enplansdröm. Passa på att förvärva ett helt nybyggt hus med låga driftkostnader och fri från fastighetsskatt.

Denna nybyggda enplansvilla erbjuder alla önskvärda bekvämligheter. Du möts av fantastiskt ljusinsläpp och en generös takhöjd som skapar en luftig och rymlig känsla i hela hemmet. De stora fönsterpartierna släpper in naturligt ljus och ger en härlig kontakt med naturen utanför. Den öppna planlösningen i köket och vardagsrummet är perfekt för familjelivet och sociala sammankomster. Genomgående parkettgolv i hela bostaden som ger en varm och trivsam atmosfär.
Badrummen och tvättstugan är smakfullt helkaklade och utrustade med moderna faciliteter. Du kan njuta av komforten med vattenburen golvvärme i alla rum, vilket ger en härlig känsla, särskilt på vintern. Dessutom är detta ett lågenergihus, vilket innebär att du får en energieffektiv och prisvärt boende.
Förmånerna fortsätter med 15 års befrielse från fastighetsskatt och inkluderad fiberanslutning för snabb och pålitlig internetuppkoppling. Dessutom är läget idealiskt, med endast 200 meter till den vackra Hawaii-badet där du kan njuta av sol och bad. Här har du även närhet mysiga gårdsbutiker och caféer, däribland Mary's café och Solby gård.

Tveka inte utan hör av dig till ansvarig fastighetsmäklare för bokning av personlig visning.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna