Slagsta, Eskilstuna

Lindövägen 37

Såld
  • 5 rum
  • 125 kvm
  • Villa

Gavelkedjehus mitt i hjärtat av Slagsta.

På den bilfria gatan i hjärtat av Slagsta finner vi nu detta trevliga friköpta atriumhus om 125 kvm fördelat på 5 rum och kök varav 3 sovrum. Huset har varit i samma familjs ägo sedan huset uppfördes i slutet av 1970-talet. Ett välskött hus där bla tak och fjärrvärmecentral nyligen är bytt. Hela huset genomsyras av det glada 70-talet med sina färgstarka kulörer och blommiga tapeter som inte minst framhävs i badrum och wc. Vardagsrummet är rymligt och har en vacker stavsparkett som möts av den beige vävtapeten som smyckat väggarna i över 45 år. Via en altandörr i vardagsrummet nås den takbeklädda uteplatsen och den insynsskyddade innergården som vetter mot framsidan i härligt syd/västligt läge. Vid behov kan ett fjärde sovrum inredas genom att dela av rummet intill vardagsrummet till ett sovrum. Arkitekturen från denna tid gör sig inte obemärkt med sina stora fönsterpartier, den öppna planlösningen som blev allt mer populär samt den privata innergården på framsidan som skapas tack vare husets L-form. Huset har ett generöst kök med mycket ljus och plats för matbord. Via köket nås den insynsskyddade trädgårdsbaksidan, här kan du njuta av en kopp kaffe i morgonsolen. Samtliga sovrum i generös storlek och bra ljusinsläpp tack vare de stora fönstren. Fasaden i tegel som blandats med liggande träpanel är även det ett starkt kännetecken för 70-talets byggnadsstil, en tidlös och underhållsfri lösning som gör detta hus lättskött. På tomten finns bla ett körsbärsträd, vinbär samt rabarber. Bilen parkerar du smidigt i den gemensamma garagelängan med elektrisk fjärrstyrd garageport.
Ett perfekt hus för den 70-talssuktande familjen eller för familjen som vill sätta din egen prägel och skapa sitt drömhem i detta barnvänliga område. Tillträde till huset kan ske omgående eller enligt överenskommelse.

Barnvänligt område i populära Slagsta. Kort promenad från bostaden finns Slagstaskolan med årskurs F-6 där barnen kan gå i trygga miljöer utan en massa biltrafik. Här finns dessutom flertal förskolor i närheten med hög popularitet. Matbutik och kiosk ligger väldigt nära och där intill hittar vi även det populära sommarstället Slagstaglass med sitt unika utbud av glass. Slagsta är ett av Eskilstunas i särklass populäraste stadsnära områden med fina omgivningar och trygg miljö.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna