Slagsta, Eskilstuna

Äppelstigen 35

REDO™
  • 5 rum
  • 134 kvm
  • Kedjehus

Charmigt kedjehus med hörnläge och möjlighet till 4 sovrum i barnvänliga Slagsta!

Unna dig det perfekta hemmet i Slagsta, Eskilstuna! Detta charmiga kedjehus med hörnläge erbjuder 134 kvm med gott om utrymme att skapa ditt drömboende.

Detta välplanerade och charmiga kedjehus på 134 kvm erbjuder dig en bekväm och trivsam tillvaro. Beläget i ett attraktivt hörnläge ger det extra ljusinsläpp och en härlig känsla av rymd. Här finns alla möjligheter att skapa ditt drömhem!

I nuläget har bostaden två sovrum, men med sin generösa yta kan du enkelt skapa ytterligare två sovrum om så önskas. Den rymliga och välutrustade köket blir ett centrum för umgänge och matlagning. Här finner du en hel kyl och frys, diskmaskin samt gott om arbetsyta på köksbänken. Spisen med induktion är perfekt för den matlagningsentusiasten.

Bostaden har två badrum för att göra din vardag ännu bekvämare. Det första badrummet är helkaklat och utrustat med välvda duschdörrar, vilket ger en lyxig känsla. Det andra badrummet har ett härligt badkar där du kan koppla av och njuta efter en lång dag.

Den vackra trädgårdstomten är en perfekt plats för avkoppling och gemenskap. Här kan du njuta av soliga dagar med grillkvällar eller bara ta det lugnt och njuta av lugnet. Området Slagsta är barnvänligt och erbjuder en trygg och trivsam miljö för hela familjen. Här finns grönområden, lekplatser och närhet till skolor och förskolor.

Slagsta i Eskilstuna är en fantastisk plats att bo på. Med närhet till naturen och samtidigt bekvämt avstånd till stadens puls får du det bästa av två världar. Här finner du härliga promenadstråk, gröna parker och närheten till Slagsta Glass för att avnjuta underbara glassar under hela sommaren!

Missa inte chansen att bli ägare till detta drömboende i Slagsta. Kontakta oss för mer information.

Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Slagsta, Eskilstuna

Äppelstigen 35

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.