Slagsta, Eskilstuna

Äppelstigen 19

REDO™ Besiktigad Försäkrad
  • 5 rum
  • 120 kvm
  • Radhus
2 995 000 kr

Charmig och välutrustad bostad i lugnt område nära bekvämligheter

Denna välskötta bostad erbjuder en funktionell och välkomnande hall med generös garderobsvägg och stilfull grön färg på väggarna. Det öppna köket i harmoni med matrummet och vardagsrummet skapar en perfekt plats för sociala sammankomster och är elegant inrett med en vacker mörkgrön väggfärg.

Denna välskötta bostad erbjuder en funktionell och välkomnande hall med generös garderobsvägg och stilfull grön färg på väggarna. Det öppna köket i harmoni med matrummet och vardagsrummet skapar en perfekt plats för sociala sammankomster och är elegant inrett med en vacker mörkgrön väggfärg. Köksön erbjuder plats för tre stolar och extra förvaring. Vardagsrummet rymmer en stor soffgrupp och tv-möbel, medan det rymliga sovrummet imponerar med en generös garderobsvägg med mörka skjutdörrar.
Köket är utrustat med moderna apparater och gott om förvaringsmöjligheter. Uteplatsen, delvis under tak, erbjuder en trevlig miljö med möjlighet till odling i pallkragar och är avgränsad av ett staket. Tvättstugan är välutrustad med arbetsyta, överskåp och tvättmaskiner samt torktumlare.
På övre plan välkomnas du av ett stilfullt badrum med exklusiva detaljer och bekvämligheter. Allrummet erbjuder flexibla möjligheter för arbete eller andra aktiviteter och har härligt ljusinsläpp genom takfönstret. De övriga sovrummen har unika färgsättningar och erbjuder gott om förvaring samt plats för sängar, skrivbord och annan möblering.

Bostaden är belägen i ett mycket lugnt och barnvänligt område med flera förskolor och Slagstaskolan från förskoleklass upp till årskurs 6. Mycket bra busskommunikationer. Kort cykel- eller biltur till centrum med dess utbud, men samtidigt nära till lantliga promenader på grusvägar. Närhet till livsmedelsbutik, glasscafé samt pizzeria. Här bor du lugnt och tryggt men samtidigt med närhet till det mesta.

Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Slagsta, Eskilstuna

Äppelstigen 19

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.