Välkommen till Vikingagatan 13!

Röksta, Eskilstuna

Vikingagatan 13

Såld
  • 6 rum
  • 165 kvm
  • Villa

Stor familjevilla centralt belägen med dubbelgarage

Påkostat kök från Mobalpa komplett utrustat med bland annat inbyggd kaffemaskin och två vinkylar. Hela fyra sovrum, samtliga av mycket god storlek, varav ett med utgång till altan med spabad.

För stora familjen som önskar ett centralt boende erbjuder Vikingagatan13 den perfekta bostaden! Huset rymmer hela fyra sovrum, samtliga av mycket god storlek. Ett av sovrummen, beläget på entréplan, har rymlig klädkammare och utgång till den stora altanen med spabad. Rymligt och påkostat kök från Mobalpa som renoverades 2014. Köket är komplett utrustat med bland annat inbyggd kaffemaskin, två vinkylar samt integrerad diskmaskin och inbyggnadsugn i praktisk arbetshöjd. Vita luckor i klassiskt utförande och rostfria vitvaror gör köket tidlöst och elegant. Från köket nås altan genom dubbaltandörr. Altanen har delvis tak och gott om plats för stor loungegrupp. För middagsbjudningarna finns gott om plats i husets matrum med eldstad som förhöjer mysfaktorn. Från matrummet nås vardagsrum genom klassiska pardörrar. Övre plan erbjuder utöver tre sovrum en ljus möblerbar hall med utgång till vädringsbalkong samt ett badrum med bastu. Helkaklat badrum på entréplan med tvättmaskin och torktumlare samt utgång till altanen. Runt om huset sitter flera markiser. Mycket goda parkeringsmöjligheter på tomten tack vare en stor asfalterad uppfart samt dubbelgarage! Fjärrvärme och fiber. Mysig, insynsskyddad trädgårdstomt med fruktträd och buskar där gräsklippningen sköts av robotgräsklippare.

Röksta är ett barnvänligt område med lugna gator, promenadavstånd till lekplats samt matbutiker och i närområde finns förskola och grundskola 1-9 och natursköna promenadstråk. Endast några minuter till Eskilstuna centrum och smidigt att ta sig ut till E20 för pendlaren.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna