Ramshammar, Eskilstuna

Ramshammar 1

Såld
  • 6 rum
  • 138 + 2 kvm
  • Villa

Fin villafastighet i lantligt läge

Mycket fin villafastighet i lugnt, lantligt läge i Ramshammar strax utanför Eskilstuna. Modernt och välvårdat timmerhus i sutteräng med öppet i nock och sovloft.
Boarea om 138kvm fördelat på 6 rum och kök varav 3-4 sovrum. Huset som är byggt 2010 har två helkaklade badrum, ett toppmodernt kök och genomgående fräscha ytskikt. Vardagsrummet har en härlig rymd och centralt i rummet finns även en värmande kamin. Mycket bra familjevilla med generösa sällskapsytor. Stor terrass med helt insynsskyddat läge. Friköpt tomt om 1 294kvm. Isolerat dubbelgarage med fjärrstyrda portar och carport i anslutning.

Balkong på entrésidan med fritt läge.

I fastigheten finns förutom ett helklaklat badrum med dusch och bastu ytterligare två toaletter.

Villan är belägen i barnvänligt område strax utanför Kjula centrum och med ca 10 minuters bilfärd till Eskilstuna centrum. Bra pendlaravstånd med motorväg hela vägen till Stockholm.

Närhet till förskola, skola, grönområden, lekplatser samt mataffär. Kjula är idag ett mycket omtyckt samhälle med många barn och här finns den populära fotbollsföreningen Jäders IF med Kungsvallen som erbjuder allt från fotboll till padel.

Mer om mäklarna