Välkommen till Råby-Rekarne Lövnäs 1!

Råby-Rekarne, Eskilstuna

Råby-Rekarne Lövnäs 1

Såld
  • 5 rum
  • 138 kvm
  • Villa

Energisnålt och lantligt!

Välkommen till denna energisnåla enplansvilla på Råby-Rekarne Lövnäs 1! En bostad som kombinerar det bästa av två världar - lantlig fridfullhet och närhet till Eskilstuna stad. Med sina 138 kvadratmeter boarea och en bekväm planlösning är detta den perfekta platsen för dig att skapa ditt drömboende.

Energisnål enplansvilla med energivärde A, belägen med naturen runt knuten och endast ca 10 min till stan. Rött hus med vita knutar och en inglasad förstukvist i ett idylliskt läge. Totalt 138 kvm fördelat över tre bra sovrum, allrum, vardagsrum, badrum, wc och bastu. Fristående garage med ett förråd, totalt ca 40 kvm. Energisnålt hus med luft-vattenvärmepump, luft-luftvärmepump, solceller, 3-glasfönster, egen brunn, vedspis och täljstensbeklädd braskamin och värmeflyttare. Från köket nås en altan om ca 50 kvm och på husets framsida finns en solaltan. Tomt om totalt 2 174 kvm med persiko-, plommon-, äppel- och körsbärsträd, blåbärsbuskar, björnbär, rabarber, jordgubbar samt land att odla i. På tomten finns också ett växthus med grillplats. Bostaden är besiktigad och försäkrad.

Fem minuters bilfärd till E20 och därifrån fem minuter till Eskilstuna eller ca 20 min till Västerås. Folkesta köpcentrum ca 7 km bort och förskola/skola på ungefär samma avstånd.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna