Östermalm, Eskilstuna

Frejagatan 3

Såld
  • 5 rum
  • 121 kvm
  • Villa

Fint radhus med hörnläge på Östermalm

Nu ges möjlighet att förvärva detta friköpta radhus på Östermalm. 121 kvadratmeter fördelat på fem rum och kök, varav 3 sovrum. Här finns gott om förvaringsmöjligheter och plats till familjen! Två badrum, två uteplatser och två parkeringsplatser.

Nu ges möjlighet att förvärva detta friköpta radhus på Östermalm. 121 kvadratmeter fördelat på fem rum och kök, varav 3 sovrum. Här finns gott om förvaringsmöjligheter och plats till familjen!
På entréplan finns en rymlig hall och ett praktiskt och tidlöst kök från Ballingslöv med generösa arbetsytor och plats för matbord och stolar. Bekvämt intill köket ligger tvättstugan. Vidare erbjuder radhuset två badrum, varav den ena på entréplan med dusch och andra på övre plan med badkar. Vardagsrum med plats för både mat- och soffgrupp samt utgång till den generösa altanen och trädgården. Uteplats under tak vid entrén med vackra stenläggningar och blomlådor. Förvaringsutrymme under trappen. På övre plan finns de tre sovrummen, allrum samt rejäl klädkammare.

Bilarna parkerar ni bekvämt intill radhuslängan, två platser ingår, varav den ena med motorvärmare. Radhuset ligger beläget i ett lugnt och barnvänligt område med gång- och cykelavstånd till skola, förskola, lekplatser, isstadion, Eskilstuna golfbana, centrum och matbutiker.

Mer om mäklarna