Mesta, Eskilstuna

Bynäsvägen 30

Besiktigad Försäkrad
  • 4 rum
  • 120 kvm
  • Villa
3 000 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Kvadratsmart villa som rymmer stor familj i barnvänliga Mesta

Välkommen till Bynäsvägen 30, belägen i barnvänliga Mesta. Hus om 120 + 63 kvm, fördelat på 4-5 rum på övre plan samt ytterligare 2 sovrum i källarplan och ett allrum/tonårsrum med separat ingång. Välplanerade kvadratmetrar och genomgående smakfulla ytskikt. Trivsamt vardagsrum med braskamin.

Välkommen till Bynäsvägen 30, belägen i barnvänliga Mesta. Hus om 120 + 63 kvm, fördelat på 4-5 rum på övre plan samt ytterligare 2 sovrum i källarplan och ett allrum/tonårsrum med separat ingång. Välplanerade kvadratmetrar och genomgående nyare ytskikt. Trivsamt vardagsrum med plats för både soff- och matgrupp. Här finns även en braskamin som skänker värme och trevnad årets kallare dagar. Kök med köksö från 2019. Snyggt helkaklat badrum en suit med bubbelbadkar samt ytterligare badrum med dusch på entréplan. Tvättstuga med dusch i källarplan. Dränering utförd 2016. Fjärrvärme, braskamin samt luft-/luftvärmepump.

Mesta är ett barnvänligt område med trygga omgivningar och närhet till såväl skola som lekplatser och fotbollsplaner. Bara några minuter bort finns TunaPark med shopping och matbutiker och restauranger samt Parken Zoo. Borsökna erbjuder sommarnöje med badplats. Endast en kort biltur in till Eskilstuna centrum.

Välkommen hem!

Boka visning

  • Öppen visning! Boka gärna in er via vår hemsida, varmt välkomna!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Mesta, Eskilstuna

Bynäsvägen 30

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.