Mesta, Eskilstuna

Åkervägen 15

Såld
  • 4 rum
  • 104 kvm
  • Villa

Friköpt kedjehus i Mesta - Perfekt för Familjen!

Välkommen till detta fantastiska kedjehus i Mesta, Eskilstuna - en pärla som inte bara erbjuder ett bekvämt boende utan också en rad imponerande renoveringar och utrymmen som gör det till en perfekt familjebostad.

Välkommen till detta fantastiska friköpta kedjehus i Mesta, Eskilstuna - en pärla som inte bara erbjuder ett bekvämt boende utan också en rad imponerande renoveringar och utrymmen som gör det till en perfekt familjebostad.

Med en rymlig boarea på 104 kvm och ytterligare 100 kvm biarea, har du gott om plats att leva, växa och trivas på ett plan med en välutnyttjad källare.

Det första som möter dig är hallen har också genomgått en uppfräschning 2022 och ger ett välkomnande intryck när du kliver in. Intill hallen finner du ett renoverat badrum och gästtoalett.

Bostaden har ett helt nyrenoverat kök från 2022. Det är inte bara snyggt, utan också funktionellt och utrustat med de senaste maskinerna. Här blir matlagningen en ren fröjd. Här finns även gott om plats för större matgrupp.

På entréplan finner du två generösa sovrum, båda med platsbyggd förvaring. Här har du gott om utrymme att organisera ditt liv och hålla ordning.

Badrummet på entréplan har renoverats under de senaste åren och håller en hög standard.

Källarplan erbjuder en tvättstuga, en rymlig gillestuga och extra rum som för närvarande används som förråd/kontor. Här har du möjligheten att anpassa utrymmet efter dina behov, om du vill skapa ytterligare sovrum eller arbetsutrymme.

Ett bekvämt tillägg till bostaden är carporten, som gör vardagen smidigare. Baksidan av bostaden har en trevlig gräsmatta med äppelträd och gränsar till ett skogsparti, vilket ger en oas av lugn och avskildhet. Här kan du njuta av soliga dagar och kvällar med minimal insyn.

Det här är mer än bara ett hem - det är en möjlighet att skapa ett drömliv i en välkomnande och bekväm miljö. Missa inte chansen att göra detta ditt nya hem i Mesta, Eskilstuna. Välkommen att boka en visning och upptäck allt som denna underbara bostad har att erbjuda!

I Mesta finner du en fridfull och familjevänlig miljö med enastående bekvämligheter inom räckhåll. Området är idealiskt för familjer och erbjuder närhet till både skolor, matbutiker och fotbollsplaner. Dessutom är det bara en kort bilresa till Tunaparks köpcentrum och Västerleden, vilket gör det enkelt att tillgodose dina shoppingbehov och transportkrav. Med endast cirka 12 minuters bilresa når du dessutom Eskilstuna centrum, där du kan utforska stadens många underbara möjligheter och upplevelser

Välkommen hem!

Mer om mäklarna