Helgestahill, Eskilstuna

Helgestahillsvägen 40

  • 5 rum
  • 100 kvm
  • Villa
3 595 000 kr

1½-plansvilla med källare i populära Helgestahill

Välkommen till Helgestahillsvägen 40! En mycket trevlig villa med totalyta om 160 kvm fördelat på 1,5 plan med källare. Friköpt tomt om 1900 kvm med fin trädgård med både fruktträd och vackra växter. Villan är högt belägen med ett soligt läge där du kan avnjuta av morgon och kvällssol på altan.

Välkommen till Helgestahillsvägen 40! En mycket trevlig villa med totalyta om 160 kvm fördelat på 1,5 plan med källare. Friköpt tomt om 1900 kvm med fin trädgård med både fruktträd och vackra växter. Villan är högt belägen med ett soligt läge där du kan avnjuta av morgon och kvällssol på altan. En större grusad uppfart med garage och gott om plats för flera bilar.
Villan disponerar två sovrum på övre plan och toalett. Vardagsrum med matplats, ett stort sovrum, kök och duschrum i toppskick på entréplan.
Huset är välskött och har nyligen renoverats invändigt, tillbyggt ett sovrum samt en groventré med tvättstuga under 2020.
Fiber finns indraget.

Perfekt beläget i Helgestahill med närhet till bland annat Slagsta skola, förskolor, matbutiker, Årbyskogen och centrum.
Mycket bra busskommunikationer med många täta avgångar.

Välkommen hem!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Helgestahill, Eskilstuna

Helgestahillsvägen 40

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.