Hällby, Eskilstuna

Skolvägen 1B

Såld
  • 4 rum
  • 110 + 60 kvm
  • Villa

Unik fastighet med två tomter!

Denna fastighet erbjuder en unik möjlighet med två tomter som sammanlagt utgör 1511 kvm. Den första tomtens yta är 801 kvm och på den står redan ett hus. Huset på den första tomten erbjuder en bekväm och funktionell bostadsyta.

Denna fastighet erbjuder en unik möjlighet med två tomter som sammanlagt utgör 1511 kvm. Den första tomtens yta är 801 kvm och på den står redan ett hus. Huset på den första tomten erbjuder en bekväm och funktionell bostadsyta om 170 kvm.

Med ljusa ytskikt, ett helkaklat badrum med bubbelbadkar och en renoverad gäst-WC får du en bekväm och stilfull interiör. Det stora inglasade uterummet ger möjlighet att njuta av naturen året runt. På övre plan finns tre sovrum och en balkong som bjuder på magiska vyer. Med en råkällare kan du skapa ditt eget utrymme efter dina önskemål. Detta är en perfekt plats att kalla hem, med potential att anpassa och skapa ditt drömboende.

För den andra tomten, som är 710 kvm, finns det förhandsbesked för att bygga. Detta ger fantastiska möjligheter att bygga ytterligare bostadsutrymme, till exempel en tillbyggnad, ett nytt hus eller andra byggnader i enlighet med det förhandsbesked som redan har beviljats.

Du har möjlighet att njuta av den befintliga bostaden på den första tomten och samtidigt ha möjlighet att utnyttja det beviljade förhandsbeskedet för att skapa ytterligare bostadsutrymme på den andra tomten.
Det är viktigt att notera att det kan finnas ytterligare krav och regler som behöver uppfyllas för att genomföra byggprojektet på den andra tomten. Det kan vara klokt att konsultera med kommunen och planeringsavdelningar för att få fullständig information om de tillämpliga reglerna och förfarandena för att genomföra byggnationen på den tomten

Lugnt och familjevänligt område nära Hällby skola med åk F-6. Ca 2,5 km till närmsta E20-påfart, ca 3,5 km till Tuna Park med matbutik och shopping samt ca 6 km till centrala Eskilstuna och centralstation.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna