Pool, trädäck och altan under tak

Gustavsborg / Hällby, Eskilstuna

Lilla Movägen 1

Såld
  • 5 rum
  • 126 kvm
  • Villa

Rymlig enplansvilla i populära Hällby!

Välplanerad villa på hörn i populära Hällby. Totalt 126 kvm, fördelat på fem rum och kök, varav fyra bra sovrum. Belägen intill skog och grönområde på lugn gata. Altan under tak samt trädäck med pool och spabad med sol i stort sett hela dagen. Plats för två bilar på uppfart. Fiber.

Välkommen hem!

Välplanerad enplansvilla på hörn i populära Hällby. Totalt 126 kvm, fördelat på fem rum och kök, varav fyra bra sovrum. Belägen intill skog och grönområde på lugn gata. Smart planlösning med sovrummen i ena änden och sociala ytor i den andra. Snyggt och rymligt kök från 2017, fullutrustat med kapitalvaror från samma år och god förvaring. Vardagsrum med flertalet fönster och utgång till en altan under tak. Två helkaklade våtrum, varav det ena med badkar och det andra med dusch. Det senare renoverades 2019. Asfalterad och grusad uppfart i anslutning till huset med plats för två bilar. Här finns också en byggnad för cykelparkering med liten bod intill. Villan erbjuder även ett trädäck med pool och spabad med sol i stort sett hela dagen. Smidig uppkoppling via fiber.

Det finns även ett fint gästutrymme om ca 20 kvm i anslutning till huset. Perfekt för en äldre tonåring eller som gästutrymme.

Promenad- och cykelavstånd till Gustavsborgsvägens förskola och Hällby skola (årskurs F-6). Närhet till Hällby IP med motionsspår. Goda bussförbindelser. En kort biltur tar dig till Tuna Parks shoppingcenter med matbutiker, shopping, apotek m.m. För den som pendlar är det ca 3 km till närmsta E20-påfart.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna