Välkommen till Snälltorpsgatan 6!

Grangärdet, Eskilstuna

Snälltorpsgatan 6

Såld
  • 5 rum
  • 116 kvm
  • Villa

Villa med attraktivt och familjevänligt läge på Grangärdet

Trevligt 1,5-planshus från 20-talet i mycket attraktivt område. Optimalt läge för barnfamiljer med höga krav på det omgivande bostadsområdet och närhet till det mesta. Moderna 3-glasfönster, fjärrvärme, bastu. Välskött och lummig tomt med bl a fruktträd och fina gräsytor. Välkommen hem!

I ett av Eskilstunas mest attraktiva villaområden erbjuds nu detta trivsamma 20-talshus! Ett gediget hus med ytskikt och våtrum av äldre standard som blivit väl skött genom åren. Moderna 3-glasfönster i större del av bostaden samt fjärrvärme. Utmärkt för dig som vill forma ditt nya drömboende i ett område där villorna sällan byter ägare.

Entréplan bestående av rymlig entréhall, wc, ett lite äldre kök, vardagsrum, matrum samt en djup garderob. Övre plan med en hall i vinkel, wc/dusch, två bra sovrum samt ett allrum som kan omskapas till ytterligare ett sovrum. Golvad vind med plats för diverse förvaring. Källarplan (nås både via entréplan samt direkt utifrån) med rymlig yta nedanför trapp, pannrum/dusch/bastu samt en tvättstuga. Det finns även ett mindre garage/förråd samt ett rymligt externt förråd som nås separat utifrån. Fiber finns vid tomtgräns.

Huset är beläget på en lummig och delvis insynsskyddad trädgårdstomt om 1 180 kvm med fruktträd, odlingar, buskar, rabatter och fina gräsytor. Här finns även en mysig paviljong, trädäck, växthus samt en flaggstång. Mot gatan finns en högre häck som skyddar mot insyn.

Läget är optimalt för barnfamiljer med höga krav på det omgivande bostadsområdet. Nära anslutning till förskola, skola, köpcentrum, bra kommunikationer och vackra grönområden. Parken Zoo och Tuna Park finns även de på nära avstånd och endast en gång eller cykeltur bort nås Eskilstuna centrum.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna