Ekeby, Eskilstuna

Majvägen 1

Såld
  • 4 rum
  • 107 + 78 kvm
  • Villa

Superläge i Ekeby

1,5-plansvilla med hel källare uppförd 1955. Boarea om 107kvm och biarea om ca 78kvm fördelat över 4rum och kök, varav 3 sovrum. Genomgående välvårdat skick med potential för den som vill modernisera och sätta sin egen prägel med färg och tapeter.

Nu erbjuds en villa i populära Ekeby. Som sista hus på gatan omgiven av häckar ligger denna 1,5-plansvilla med hel källare uppförd 1955.
Boarea om 107kvm och biarea om ca 78kvm fördelat över 4rum och kök, varav 3 sovrum. Genomgående välvårdat skick med potential för den som vill modernisera och sätta sin egen prägel med färg och tapeter. Lättskött med tegelfasad samt prisvärd och bekväm uppvärmning via fjärrvärme. Bra planlösning där entréplanet bjuder på ett vackert vardagsrum med braskamin och utgång till en stor altan. Vidare finns ett praktiskt kök med plats för matbord. Två sovrum på entréplan och ett helkaklat badrum. Övervåning med ett stort sovrum. Ytterligare kallvind på övervåningen som går att bygga om till stort sovrum eller extra allrum.
Källarplan med gott om förvaringsmöjligheter i förråd, matkällare och separat tvättstuga med gott om utrymme samt garage med plats för en bil.

Fiber för snabbt bredband.

Trevlig trädgårdstomt, friköpt om 974 kvm, med gräsytor, träd, buskar och planteringar. Rymlig uppfart med utrymme för flertalet bilar.

Barnvänlig och lugn gata i ett populärt område som präglas av fristående villor och radhus. Naturnära beläget med bekvämt promenadavstånd till både strövområden i skogen och ridskola samt shopping i Tuna Park.
Cykelavstånd om ca 3 km till centrum med cykelväg större delen av vägen samt närhet till busskommunikationer

Mer om mäklarna