Djursta, Eskilstuna

Västerängsvägen 19B

Såld
  • 7 rum
  • 160 kvm
  • Villa

Extra allt!

Parhus utöver det vanliga om hela 160kvm i populära Djursta. Fastigheten som är byggd 2018 är i utomordentligt gott skick. Huset erbjuder förutom en stor terrass även spabad och en generös utebastu med härliga glaspartier ut mot fälten. Rymligt vardagsrum med stora glaspartier mot terrassen och öppen planlösning mot köket. Bostaden erbjuder ett kök med inbyggd vinkyl, rostfria vitvaror, köksö, stenskiva och ljusa luckor. På adressen Västerängsvägen 19B bor familjen med naturen runt knuten och med närhet till till förskola, skola, stadsbuss och köpcentrum. Vattenburen golvvärme på hela entréplanet. Fiber är indraget i fastigheten.

Två kaklade badrum, varav det ena med badkar. I denna bostad finns hela fem sovrum, ett allrum och ett rejält vardagsrum. Perfekt för den stora familjen!

Här är inte bara insidan färdig utan även utsidan med terrasser med infällda spottar, plattsättningar och den läckra uterelaxen med både eldriven markis, bastu och spabad. Friköpt och insynsskyddad tomt om 631kvm.

Fastigheten är mycket energisnål och värms med miljövänlig fjärrvärme och dessutom förädlad med solceller.

Carport med förvaring och isolerat förråd samt separat förråd. Elbilsladdare i carport

Denna bostad passar perfekt för dig som söker bostaden med det lilla extra och både vill ha ett praktiskt och exklusivt boende.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna