Djurgården, Eskilstuna

Dambergsgatan 9

REDO™
  • 6 rum
  • 180 kvm
  • Villa
7 995 000 kr

Drömvilla belägen i hjärtat av Djurgården

Välkommen till detta fantastiska hem på Dambergsgatan 9, Djurgården i Eskilstuna! En putsad pärla med en totalyta på 305 kvm, fördelat på 180 kvm boarea och 125 kvm biarea. Här möts du av en välskött bostad med nyputsad fasad, nytt tak och nya plåtarbeten vilket skapar ett modernt och fräscht intryck.

När du kör in på tomten möts du av en elektriskt fjärrstyrd port som gör det enkelt att parkera dina bilar på den stenlagda uppfarten. Den plana tomten är välskött med en grönskande gräsmatta - perfekt för barnlek eller trädgårdsfester.

När du kommer till huset möts du av ett rymligt utrymme med vitmålade väggar, en luftvärmepump och en stämningsfull täljstenskamin som värmer upp kalla vinterdagar. Golvet är lagt med klassisk fiskbensparkett som löper genom stora delar av huset, vilket ger en elegant och tidlös känsla. Den goda takhöjden bidrar till en härlig rymd.

Köket är stort och välutrustat, med generösa arbetsytor och plats för ett matbord med tillhörande stolar. Här kan du laga mat med stil och samtidigt ha gott om utrymme för familj och vänner. Intill köket ligger matsalen, som är tillräckligt stor för ett långbord. Härifrån kan du ta dig vidare till vardagsrummet, som är ljust och rymligt, med plats för en större soffgrupp och mediamöbel. Även här pryds golvet av fiskbensparkett. På entréplan finns även en gästtoalett intill en loungedel där trappen ner till källaren är belägen.

På övre plan hittar du ett helkaklat badrum och tre rejäla sovrum. Från den övre hallen leder trappan upp på vinden, vilket ger ytterligare förvaringsutrymme eller möjlighet att skapa en mysig loftdel.

Källarplanet har mycket att erbjuda. Här finns en tvättstuga, ett extra sovrum och en vinkällare - perfekt för vinentusiaster eller för att skapa en mysig miljö för förvaring och avkoppling. Källaren erbjuder också gott om förvaringsmöjligheter.

Det här är en unik möjlighet att förvärva en bostad med stor charm och utmärkta förutsättningar belägen i ett av Eskilstunas finaste områden.

Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Djurgården, Eskilstuna

Dambergsgatan 9

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.