Brottsta, Eskilstuna

Guldsmedsvägen 31

Såld
  • 4 rum
  • 91 kvm
  • Villa

Enplansvilla i omtyckta Brottsta

Välplanerad och mycket fin enplansvilla belägen i attraktiva Brottsta. Renoverad löpande under senare år. Bostaden präglas av den öppna planlösningen som ger ett härligt ljus åt bostaden. Generösa gemensamhetsutrymmen med öppna ytor och genomgående moderna materialval i ljusa neutrala färgtoner och trevliga detaljer. 4 rum och kök om 91+8 kvm. Isolerat gästrum/hobbyrum med golvvärme och egen ingång. Garage . Anslutet till Stadsnätet. Utöver detta finns även ett stort soldäck med pool i anslutning som du når via vardagsrummet och via skjutpartier från köket.

Villan har ett av områdets bästa sollägen med sol från lunch till sen kväll som kan avnjutas på den nästan 200 kvm stora och insynsskyddade uteplatsen med tillhörande pool.
Friköpt tomt om 608kvm.

Brottsta erbjuder ett lugnt läge men med bekvämt avstånd in till stadskärnan. Området består mestadels av villor och radhus. Ett stenkast bort ligger omtyckta Parken Zoo och Lundbyskolan. Lundbyskolan är en mycket eftertraktad grundskola med elever från förskoleklass till årskurs 6. Förutom den eftertraktade skolan finns för dom yngre barnen en förskola. För pendlaren ligger detta område på rätt sida om stan med motorvägen lättillgänglig, föredras tåg finns tågcentral ca 2 km bort.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna