Välkommen till Tapetserarvägen 20!

Brottsta, Eskilstuna

Tapetserarvägen 20

Såld
  • 4 rum
  • 91 + 8 kvm
  • Villa

Allt i ett plan på hörntomt i populära brottsta

Välplanerade kvadratmetrar bjuder huset på tre sovrum, samtliga med förvaring i garderober, ett rymligt vardagsrum med parkettgolv och en vridbart täljstenskamin. Tak bytt ca 2010, nya fönster 2003 och badrum renoverad 2015. Fiber indraget.

Hörnläge i populära Brottsta! Ett välvårdat hus med allt du behöver bekvämt i ett plan. Med välplanerade kvadratmetrar bjuder huset på tre sovrum, samtliga med god förvaring i garderober, ett rymligt vardagsrum med parkettgolv och en vridbart täljstenskamin som ger värme och kan riktas mot matbord eller soffgrupp efter önskemål. I rummet finns gott om plats för soffgrupp så väl som matgrupp. Stora fina fönster släpper in gott om ljus i vardagsrummet och altandörr ger utgång till den insynsskyddade altanen under tak på tomtens baksida. Praktiskt arbetskök med ljusa skåpsluckor och vitrinskåp med belysning. I köket finns plats för matbord intill fönster. Tvättstuga med utgång till trädgården gör det smidigt att ta ut tvätten på tork under sommarhalvåret. Tak bytt ca 2010, nya fönster 2003 och badrum renoverad 2015. Fiber indraget. Garage med goda förvaringsutrymmen, förråd samt vidbyggt gästrum.

Brottsta är ett barnvänligt område med lugna gator, trevliga promenadstråk och vinternöje med pulkaåkning bara ett stenkast bort i Brottsta backen. Närhet till Lundbyskolan (F-6), Gredby förskola och Snickarvägens förskola i Lundby. Stall och ridskola inom promenad- och cykelavstånd samt flera elljusspår i Kronskogen. För familjeutflykten erbjuder Parken zoo på djurpark, karuseller och utomhusbad bara några minuter bort. Intill Brottsta ligger Tuna Park handelsområde med shopping, restauranger, apotek och matbutiker.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna