Brottsta, Eskilstuna

Sadelmakarvägen 15

Såld
  • 4 rum
  • 91 kvm
  • Villa

Enplansdröm med ett av områdets bästa lägen

Välkommen till denna trivsam enplansvilla belägen i ett barnvänligt område! Här erbjuds en rad imponerande funktioner som kommer att göra ditt boende till en dröm.

Välkommen till denna trivsam enplansvilla belägen i ett barnvänligt område! Här erbjuds en rad imponerande funktioner som kommer att göra ditt boende till en dröm.

En av höjdpunkterna i denna bostad är det inglasade uterummet på 18 kvm, som byggdes år 2022. Detta vinterbonade uterum ger dig möjlighet att njuta av trädgården och lugnet året runt. Med perfekt solläge kan du njuta av soliga dagar och vackra solnedgångar i en skyddad och trivsam miljö.

En annan fördel med denna bostad är det omgjorda förrådet som nu fungerar som ett gästrum. Detta rum används året om och ger extra utrymme för gäster eller som en flexibel yta för dina behov. Dessutom finns det ett förråd bakom gästdelen för extra förvaringsmöjligheter.

Köket är modernt och stilrent med vita luckor och moderna vitvaror. Den öppna planlösningen mot matplatsen skapar en inbjudande atmosfär och ger gott om utrymme för umgänge och matlagning. Utöver gästrummet finns det tre bra sovrum, vilket ger gott om utrymme för hela familjen.

Taket har bytts år 2022 och solceller har installerats, vilket ger både energieffektivitet och hållbarhet. Dessutom har panelen och fönstren bytts, vilket ger en fräsch och modern känsla till bostaden.

Fiber är indraget för snabbt internet.

Badrummet och tvättstugan har renoverats och erbjuder en stilren och funktionell design.

Denna bostad har verkligen en perfekt kombination av moderna bekvämligheter, flexibla utrymmen och en trivsam utemiljö. Missa inte chansen att förvärva denna enplansvilla.

På behagligt avstånd ligger omtyckta Parken Zoo samt Lundbyskolan. Lundbyskolan är en mycket eftertraktad grundskola med elever från förskoleklass till årskurs 6. Förutom den eftertraktade skolan finns för de yngre barnen en helt nybyggd förskola. För pendlaren ligger detta på rätt sida om stan med motorvägen lättillgänglig, föredras tåg finns tågcentral ca 2 km bort.

Här är det bara att flytta in.

Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Mer om mäklarna