Borsökna, Eskilstuna

Aspvägen 19

Såld
  • 112 kvm
  • Villa

Perfekt för den stora familjen!

Välkommen till ditt nya drömhem! Detta moderna hem har allt du behöver för att leva bekvämt och avslappnat. Genomgående generösa utrymmen och smakfulla detaljer.

Den rymliga och välplanerade entréhallen hälsar dig välkommen hem varje dag och det helkaklade duschrummet med golvvärme och dubbla handfat gör det enkelt för hela familjen att få plats. Det snygga köket från Marbodal i mörkgrått är både snyggt och praktiskt, med gott om utrymme för att laga mat och umgås. Parkettgolv är genomgående för hela bostaden, vilket skapar en enhetlig och sammanhängande upplevelse som du kommer att älska. Med tre sovrum finns det gott om utrymme för hela familjen. Vardagsrummet är i en öppen planlösning, vilket skapar en luftig och rymlig känsla. Utgången till den delvis stenlagda altanen gör det enkelt att njuta av utsikten över åkern och det finns gott om plats för matbord och avkoppling. Spabadet är den perfekta platsen att koppla av och njuta av livet efter en lång dag. Hörntomten ger dig en härlig utsikt och skapar en härlig atmosfär i hela bostaden.

Det tilltagna allrummet med en vacker täljstenskamin skapar en mysig stämning. Möjlighet till ytterligare två sovrum ger gott om utrymme för den större familjen och tvättstugan har både tvätt- och torkmaskin. Här finns även en gästtoalett, bastu och ett hobbyrum där du kan utöva dina intressen och hänga med vänner och familj. Stor tomt mot åkern, spabad från Mälarspa och dubbelgarage.

Längs den vackra Borsökna-sjön finns familjevänliga och trivsamma området Borsökna. Villaområde med närhet till lugnet och naturen. Badplatsen i Borsökna är populär och erbjuder en sandstrand med brygga. I närområdet Mesta finns både förskola och grundskola. Bra kommunikationsmöjligheter med kollektivtrafik som går flera gånger i timmen.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna